Auto huren Basel

auto huren baselBasel wordt gezien als de toegangspoort tot Zwitserland. Maar ook voor het zuiden van Duitsland en het oosten van Frankrijk. Dat komt door haar ligging op het drielandenpunt. Aangezien vliegtickets naar Basel goedkoop zijn, is een auto huren Basel helemaal geen gek idee. Sterker nog, het is heel populair.

Verblijf je alleen in Basel, overweeg dan of een auto huren in Basel voor jou nuttig is. Het openbaar vervoer in Basel is namelijk uitstekend verzorgd. En van het vliegveld naar het centrum rijden bussen.

Auto huren Basel Mulhouse Freiburg Airport

Als Basel het begin van je reis door Zwitserland is, dan land je hoogstwaarschijnlijk op EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, gelegen op het drielandenpunt. Meteen een huurauto ophalen op de luchthaven is dan het handigste. Op het EuroAirport zijn alle bekende aanbieders te vinden. Zoals Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

De balies van de verhuurbedrijven bevinden zich allemaal in de aankomsthal van het vliegveld, direct na de bagagebanden. Let op dat je na de bagagebanden kunt kiezen voor de Zwitserse en Franse zijde. Kies hier voor Zwitserland. De auto’s staan allemaal direct naast het aankomstgebouw, dus je zit na aankomst binnen een paar minuten al in de huurauto in Basel.

Tip: huurauto Basel online reserveren

Je kunt ervoor kiezen om de autohuur Basel ter plekke te regelen. Maar het is verstandiger om thuis online al een auto te reserveren. Bijvoorbeeld via de Nederlandse aanbieder Sunny Cars, die de onderhandelingen al voor jou heeft gedaan. Daarmee voorkom je dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. Thuis kun je alles al rustig doorlezen en de auto kiezen die past bij jouw wensen. En je kunt meteen alle tarieven al met elkaar vergelijken. Vergelijk alle type huurauto’s via Sunny Cars.

Bekijk de beste deals

Tip!

Is Basel het begin of einde van je vakantie in Zwitserland? Je kunt bij vrijwel alle verhuurbedrijven kiezen om je huurauto op een andere plek in te leveren dan dat je hem huurde. In de meeste gevallen betaal je in dat geval echter wel extra toeslag, de zogenaamde drop-off kosten.

autohuur basel zwitserland