Appartementen Basel: je eigen vakantiewoning

appartementen baselBasel is een populaire stedentrip. Enerzijds vanwege de prachtige architectuur en toonaangevende musea in Basel, anderzijds vanwege de uitstekende ligging. Basel is de toegangspoort van Zwitserland. Om alle reizigers te kunnen herbergen heeft de stad een groot aanbod met hotels. Wil je liever wat meer ruimte hebben? Kies dan voor een appartement in Basel.

Appartement in Basel huren

Het grote voordeel van het huren van een appartement in Basel is dat je meer leefruimte hebt ten opzichte van een hotelkamer. Je hebt meer ruimte en daardoor meer vrijheid. Kies bijvoorbeeld voor een appartement met 1 of 2 slaapkamers.

Daarnaast kan een appartement je in de kosten schelen. Je hebt immers je eigen keuken tot je beschikking, waardoor je je eigen maaltje kunt koken en niet iedere avond naar een restaurant op zoek hoeft. Doe boodschappen in de lokale supermarkt en voel je even een ‘local’.

Naast dat appartementen je geld kunnen besparen, heb je ook meer privacy. Na het bezichtigen van de bezienswaardigheden in Basel hoef je niet tussen andere toeristen in de lobby van een hotel plaats te nemen, maar kun je heerlijk onderuit zakken in de sofa van je ‘eigen’ vakantiewoning. En pak je je eigen wijn of bier uit de koelkast, in plaats van dat te bestellen aan de bar.

Bekijk aanbod

Bijkomende kosten appartementen Basel

Door zelf je maaltijd te koken bespaar je uiteraard (veel) geld ten opzichte van uit eten gaan. Maar staar je niet blind op de prijs van een restaurant. Het boeken van appartementen in Basel is namelijk niet altijd goedkoper dan een hotel. Hoewel de basisprijs van de woning voordeliger kan ogen, daar kunnen er in de eindafrekening nog bijkomende kosten zijn. Denk aan de parkeerkosten, energiekosten en schoonmaakkosten. Wil je tijdens de tijd in Basel de beschikking hebben tot meer ruimte en vrijheid, dan is een appartement in Basel een uitstekende optie. Een koopje is het echter niet.

Let op!

Er zijn veel aanbieders met Basel appartementen. Kies echter altijd voor een betrouwbare partij. Je zal niet de eerste zijn die wordt opgelicht. Ons advies is daarom ook om gebruik te maken van grote gerenommeerde aanbieders van accommodaties. Bekijk het aanbod met betrouwbare appartementen in Basel op Booking.com.

appartement in basel