Tickets voor tours en attracties Basel

Basel (Bazel) is een geliefde stad onder liefhebbers van kunst en cultuur. Een aantal van de musea in Basel behoren tot de beste van Europa. Maar er natuurlijk nog veel meer te doen in deze Zwitserse stad op het drielandenpunt met Frankrijk en Duitsland. Zelfs zonder veel geld uit te geven kun je je in Basel uitstekend vermaken. Koop bijvoorbeeld een flesje wijn of bier en ga heerlijk met de voeten in het water langs de Rijn zitten. Het is één van de favoriete activiteiten van de inwoners van Basel.

Populairste tours en attracties Basel

Heb je inmiddels de leukste bezienswaardigheden in Basel gezien en vind je het leuk om meer de diepte in te gaan? Bijvoorbeeld door middel van een lokale inwoner van de stad? Er zijn meer dan voldoende tours en attracties Basel te boeken waarbij je meer over de stad leert. Kies voor een rondleiding in een groep of ga met een privé gids op pad. Zo ontdek je de plekjes waar andere toeristen niet komen. Ben je slecht ter been, heb je geen zin meer of te lopen of vind je het gewoon leuk, dan kun je ook kiezen voor een tour per oude tram.Tip!

Naast de uitgelichte attracties in Basel zijn er nog veel meer excursies waar vooraf al tickets voor gekocht kunnen worden.
Bekijk hier alle attracties en tours.